Kommande event

Välkommen till Pro&Pro dagen 2024

Rätt beslut för att navigera in i framtiden

23

maj, 2024

Plats

Pro&Pro, Storgatan 22

Tidpunkt

14.30-20.00, 23e maj

Anmäl dig idag!

Klicka här för anmälan

Om eventet

Det är dags att samlas för 2024 års Pro&Pro dag och inspireras med nya perspektiv för att leda och utveckla framgångsrika företag och organisationer samt förverkligande av personliga visioner. Årets tema är navigera in i framtiden med rätt beslut. Du kommer att vara med på en resa in i framtiden inom en rad områden och få med dig inspiration, kunskap och metoder för att bättre kunna navigera och fatta rätt beslut. Vi kommer beröra områden som rätt beslut för: M&A (Mergers and Acquisitions), partnerskap, datadriven transformation, lean-agil transformation, affärstransformation och kundattraktion, framtidens ledarskap samt attrahera och utveckla framtidens ”motorer”. 

Du kommer att få möta Tomas Börlin som berättar om sin resa 13 åriga resa som managementkonsult i Australien till att åter landa i Sundvall och vad han tycker är viktigt för att kunna fortsätta en spännande utveckling och karriär.  

Unga studenter, framtida motorer, berättar om sina drömmar och vad som är viktigt för dem i förverkligande av deras karriär. Hur möter du deras behov och kan skapa en framgångsrik resa genom att slå följe med dem.   

Som en tradition sedan 2017 delar vi ut stipendier till studenter vid Skvaderns gymnasieskola för bästa gymnasiearbete. 

Förutom spännande inspirationer kommer du att få tillfälle att mingla, skratta och knyta nya kontakter. 

Talare

Tomas Börlin

Tomas har återvänt till sin hemstad Sundsvall efter 13 år i Australien där han verkat som managementkonsult och projektledare inom allt från gruvindustrin, bankväsendet till livsmedelsindustrin. Tomas har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi och har vidareutvecklat sitt kommersiella och analytiska kunskaper från några av världens främsta konsultfirmor. De senaste åren har han byggt och drivit förbättringsorganisationer som skapat mervärde i mångmiljonklass. 

Talare

Sofi Belhaj

Civilingenjörsstudent inom industriell ekonomi vid Umeå universitet. ”Jag drivs av problemlösning och vill i framtiden arbeta med att lösa utmanade problem. Vart i världen jag hamnar spelar mindre roll. Jag skulle även vilja vara med i något typ av engagemang som lockar fler tjejer till programmering och data, men även matematik och ingenjörsutbildningar i sin helhet!”

Talare

Shogik Grigoryan

Civilingenjörsstudent inom industriell ekonomi, Umeå universitet. ”I min framtida karriär vill jag vara med och påverka, både internt företaget och externt med marknad, kunder och samhälle.” 

Talare

Viktor Färnegårdh 

Civilingenjörsstudent från Stockholm som läser industriell ekonomi, åk 3, vid Umeå universitet. I mitt framtida arbete värderar jag att få jobba mycket med problemlösning, konstant utmanas så att jag kan utvecklas och att få jobba nära inspirerande människor. Viktigt för mig är även att jag känner att jag är en viktig del, har möjlighet att bidra till och gärna även påverka organisationen som jag är del av. För att verkligen få göra detta är min drömkarriär att få vara en stor del av grundandet, utvecklingen och drivandet av ett mindre företag. 

Schema

Vår plan för dagen

^
14.30

Mingel med bubbel och tilltugg

^
15.00

Välkommen till en framtidsresa

^
15.25

Inspiration, kunskap och metoder för rätt beslut att navigera in i framtiden

^
16.25

Fika och mingel

^
16.40

Fortsättning inspiration, kunskap och metoder för rätt beslut att navigera in i framtiden. Stipendieutdelning. 

^
17.45

Break med rörelse

^
17.50

Talare och paniel i temat: ”Motorer för framtiden, hur slår du som företag följe med dem?”

^
18.20

Buffé med tävlingsinslag

^
19.30

Prisutdelning och avslut

Anmälan

Anmäl dig här!

Senast 13 maj

Middag

Personuppgifter*

Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter

Följ oss!

Address

Storgatan 22, Sundsvall

Telefon

+46 70 673 72 00

Arkiv

Se våra tidigare event

Pin It on Pinterest