Pro&Pro stärker sitt erbjudande i förändringsledning med Prosci-certifiering
okt 1 2024

Pro&Pro har nu integrerat förändringsledning som tydlig komponent i samtliga av våra expertområden.

2-4 september genomförde Pro&Pro en certifiering i förändringsledning enligt Prosci, ett viktigt steg i vår ständiga utveckling och i vårt mål att erbjuda våra kunder strukturerade och effektiva lösningar. Genom certifieringen har vi inte bara fördjupat vår kunskap inom förändringsledning, utan också fått tillgång till systematiska verktyg och forskningsbaserad kunskap som ytterligare stärker vår förmåga att driva framgångsrika förändringsinitiativ.  Efter tre tuffa dagar med mycket material och givande diskussioner kan därmed samtliga medarbetare på Pro&Pro titulera sig som certifierade förändringsledare! I bilden ses några ögonblick från utbildningsdagarna.

Med en metodisk och strukturerad ansats kan vi nu ännu bättre stödja organisationer i att implementera förändringar, maximera förändringens genomslagskraft och säkerställa att långsiktiga affärsmål uppnås. Certifieringen stärker vårt erbjudande och gör oss till en ännu mer pålitlig partner för företag och organisationer som vill driva framgångsrika förändringsprocesser på ett effektivt och strategiskt sätt.

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest