Årets ledare i Medelpad 2024
sep 20 2024

Det är dagen efter årets stora händelse och solen har gått upp över Glorialand. Idag vaknar några upp med ett nytt konstverk att sätta på hedersplatsen, hemma eller på jobbet. En av dom som vaknar upp med en Gloria är vår vinnare, Årets ledare i Medelpad 2024. Vi, Juniorhandelskammaren och Pro&Pro AB, är stolta över att få presentera Årets ledare i Medelpad 2024. Vår vinnare är Marcus Nordqvist, VD på Berners Tunga Fordon. På bilden omges finalisterna av prisvärdarna Maria Rumm från Juniorhandelskammaren och Måns Fahlander från Pro&Pro. 

Marcus får priset för att han, i sitt ledarskap, visat att han, med fokus på hållbar tillväxt leder sin organisation mot långsiktig framgång. Genom ett värderingsdrivet, tillitsfullt och närvarande ledarskap bygger Marcus starka team och modiga medarbetare som vågar ta nya steg. Med passion och energi trycker Marcus och hans team gasen i botten för fler hållbara och framgångsrika affärer.

Vi i juryn vill, genom vårt pris, uppmärksamma vikten av ett gott ledarskap för att åstadkomma uthållig framgång. I Marcus har vi fått ännu en ambassadör för gott ledarskap, detta då Marcus helt enkelt är en riktigt bra ledare med stor passion för att utveckla sig själv, sina medarbetare och sin organisation. Marcus är en stor förebild för alla oss som vill utveckla sitt ledarskap. 

Avslutningsvis vill vi i juryn säga att det har varit en lång och intensiv process med många högt kvalificerade kandidater. Det har gjort vårt juryarbete svårt, men också oerhört givande. Vi vill tacka alla nominerade för fantastiska samtal om ledarskap, och ett särskilt tack till vår andra finalist, Ulrica Åhman. Ulrica föll på mållinjen men med sitt goda ledarskap bidrog hon verkligen till att vi i juryn fick ett extra svårt arbete med att välja ut en vinnare. Stort tack för att ni alla, genom ert ledarskap, är förebilder för oss alla. Avslutningsvis ett alldeles stort grattis till Årets ledare i Medelpad 2024, Marcus Nordqvist!

 

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pro&Pro Awards 2025

Pro&Pro Awards 2025

Vi välkomnar en spännande start på Pro&Pro Awards 2025, en del av vårt årliga samarbete med...

Pin It on Pinterest