Åsa Arencrantz, Managementkonsult

KaraktärsdragAsa (800x530)
Åsa är engagerad, positiv, kreativ och väldigt omtyckt av kollegor och kunder. Hon drivs av en nyfikenhet, ett intresse för människor och att ständigt lära sig nya saker vilket leder henne in på nya områden och kontakter. Hon gillar både att utveckla strategier och få det att hända operativt. Åsa har en förmåga att hitta samspel inom företaget, mellan olika verksamheter, och söker alltid en tydlig affärsnytta i alla projekt.

Bakgrund
Åsa är uppväxt i Jönköping och efter examen från Handelshögskolan i Göteborg har Åsa arbetat över 13 år på ett flertal multinationella men även mindre företag, både på den svenska och internationella marknaden. Åsa kommer närmast från Electrolux men hon har även arbetat för bland annat Microsoft, Bosch- och Siemens hushållsprodukter och Nespresso. Genom åren har Åsa drivit flertalet produktlanseringar, events och kampanjer och hon har haft ledande roller som både projektledare och chef. Åsa har branscherfarenhet från IT, FMCG, detaljhandeln, tillverkningsindustrin, skogs- och pappersmassaindustrin och intresseorganisationer. Erfarenheter som kan nämnas innefattar uppbyggnad av varumärket Nespresso på den svenska marknaden samt utveckling och standardiseringen av en ny marketingprocess inom Electrolux Europa.

Kännetecken
Åsa utmärker sig med ett öppet förhållningssätt, där hon genom sin lyhördhet och sitt intresse för människor och kunden identifierar nya möjligheter. Hon är van att bygga upp kundrelationer och drivs av förhållandet till kund och hur man vårdar och utvecklar denna viktiga kontakt. Hennes synsätt är att utgå från kund- och varumärke i all affärs- och verksamhetsutveckling.

Kontaktuppgifter
Åsa Arencrantz
070-87 47 800
asa.arencrantz@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest