Tomas Börlin, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Tomas är en erfaren och motiverad företagskonsult med framgångsrika erfarenheter av att driva systematiskt förbättringsarbete, effektiviseringar och organisationsdesign i olika industrier och organisationsformer. Han har en sann passion för att utveckla medarbetare, organisation och verksamheter. Där han verkar skapas enkelhet och systematik trots situationens komplexitet.

Bakgrund
Tomas har en gedigen erfarenhet från Australien som managementkonsult, projektledare samt från linjeroller, där han lett stora projekt och team. Tomas har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi och har vidareutvecklat sitt kommersiella och analytiska kunskaper från några av världens främsta konsultfirmor. De senaste åren har han byggt och drivit förbättringsorganisationer som skapat mervärde i mångmiljonklass. Han har även erfarenhet från produktionssystem, inköp, företagsförvärv, IT implementeringar, due diligensen, marknadsanalys, omorganiseringar samt projektledning.

Kännetecken
Tomas kommer med mycket positiv energi och en attityd som smittar av sig och inspirerar. I kombination med en förmåga att lyssna och känna in, kan han kommunicera och skapa engagemang på alla nivåer. Han bygger snabbt relationer och inger förtroende med sin breda erfarenhet. Privat är det fokus på familjen med fru och tre barn. Tomas gillar att vara aktiv både inom idrott, ute i naturen och att resa.

Kontaktuppgifter
Tomas Börlin
073 – 520 19 24
tomas.borlin@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest