Jan Pettersson, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Jan brinner för utveckling av verksamhet och organisation där han engagerar sig med full kraft samt kan ge råd i hela processen från att identifiera behov till att driva igenom förändringar. Jan är van vid att jobba såväl taktiskt som strategiskt där han med sin breda erfarenhet driver arbetet på ett metodiskt och strukturerat sätt.

Bakgrund
Med många års erfarenhet som verksamhetsutvecklare inom det offentliga har Jan både bred och djup erfarenhet av att driva och leda utvecklingsuppdrag, inte minst inom datadriven utveckling inklusive AI. Han har chefserfarenhet där hans mission har varit att implementera agila arbetssätt och skapa förutsättningar för självledande och framgångsrika team.  Jan är i grunden statsvetare med examen från Mittuniversitet i Sundsvall.

Kännetecken
Jan är en trygg och social person med glimten i ögat som gillar att ta sig an nya utmaningar. Han trivs med förändrings- och framtidsarbete samt är väl medveten om det idoga och uthålliga arbete som krävs för att uppnå hållbar förändring. Med ett starkt engagemang och driv att nå resultat är han en värdefull rådgivare för uppdrag, team och ledningsgrupper på alla nivåer

Kontaktuppgifter
Jan Pettersson
076 – 11 96 680
Jan.Pettersson@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest