Projektmedarbetare

Välkommen till vår utbildning för projektmedarbetare, en endagskurs som ger dig de nödvändiga verktygen för att stödja och bidra till framgångsrika projekt inom din organisation. Detta är kursen för dig som vill lära dig mer om projektverksamhet utifrån rollen som projektmedarbetare

Under kursen får du en översikt av projekt och uppdrag, samt en grundlig förståelse för hur projekt drivs enligt en projektmodell, vilket ger dig en god förståelse för projektarbete och de steg som krävs för att framgångsrikt genomföra projekt.

Kursen kommer att fokusera på projektmedarbetarrollen och hur du kan bäst bidra till projekten du är involverad i, såväl under planeringen som under genomförandet.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill utveckla dina färdigheter och bidra aktivt till projektarbete inom din organisation.

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga speciella förkunskaper, men du får ut mer av utbildningen om du arbetar eller kommer att arbeta i projekt eller uppdrag. Metoderna och terminologin presenteras på ett pedagogiskt och enkelt sätt.

Syfte och mål

Utbildningen ger dig förståelse på djupet för hur ett projekt ska drivas och du får genomföra praktiska övningar i grupp. Syftet med utbildningen är att ge dig god insikt i vilka verktyg, arbetssätt och roller som bör användas för att skapa en framgångsrik projektverksamhet.

Information

Längd: 1 dag

Plats: Storgatan 22, Sundsvall

Utbildare: Mikael Augustsson

Anmäl dig till utbildningen

Har du frågor eller vill veta mer?

Utbildningens innehåll och upplägg

Utbildningen ger dig kunskap och konkreta verktyg:

  • Insikter om projektmedarbetarrollen – vad som förväntas och hur du bäst kan bidra
  • Projekt- och uppdragsmodeller
  • Kunskap och verktyg för att delta i planeringen av ett projekt
  • Kunskap om genomförandefasen och hur du kan aktivt kan delta och samarbeta med projektledaren
  • Verktyg och insikter i vikten av kommunikation och interaktion i projekt

Det pedagogiska upplägget bygger på föreläsningar, diskussioner och praktiska övningar.

Längd och schema

En utbildningsdag. Kl. 9-16 med lunchpaus kl. 12-13 (lunch ingår i kursavgiften).

Mikael Augustsson

Managementkonsult

Mikael arbetar som managementkonsult på Pro&Pro. Han är certifierad projektledare och har stor erfarenhet från att leda komplexa projekt och genomföra projektledarutbildningar för såväl privat som offentlig sektor.

Övrig information

Utbildningen följer PMI:s A Guide to the Project Management Body of KnowledgePMBOK® Guide. Utbildningen utgör därför en god grund för vidare PMP-certifiering. Våra föreläsare inom projektledning är PMP®-certifierade.

Pin It on Pinterest