Teodor Wickman, Trainee

Karaktärsdrag
Teodor är ambitiös och motiveras av att lära sig nya saker varje dag samt utveckla andra till sin fulla potential. Han skapar resultat genom sin analytiska och kommunikativa förmåga i samspel med att vara duktig på att utveckla relationer.

Bakgrund
Teodor examinerades i juni 2021 som civilingenjör från Linköpings universitet där han studerade Industriell ekonomi. Genom att i flera år arbetat som golftränare har Teodor stor erfarenhet av att genomföra utbildning, inkl. leda grupper, skapa relationer, pedagogik och coachning.

Kännetecken
Under Teodors uppväxt har sport varit en stor del med elitsatsning på alpin skidåkning. Bakgrunden inom idrotten har gett honom en attityd som säger att med nog hårt arbete och siktet inställt på målet är allt möjligt. Med ett glatt, engagerande och pedagogiskt sätt samt förmåga att skapa relationer med olika människor är Teodor en leveranssäker medlem i vilket team som helst.

Kontaktuppgifter
Teodor Wickman
070 – 226 88 38
Teodor.Wickman@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest