Om Pro&Pro

Pro&Pro är ett managementkonsultföretag som arbetar strategiskt och taktiskt för att lyfta din affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå.

Om företaget Pro&Pro

Pro&Pro är ett managementkonsultföretag som arbetar strategiskt och taktiskt för att lyfta din affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå. En innovativ helhetspartner som brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar. Med strukturerade processer och tydliga värderingar skapar vi rätt förutsättningar för kreativitet, innovation och lönsamhet.

Hur ser vår verksamhet ut?

Pro&Pro grundades 2012 men har lång erfarenhet inom kärnområderna från andra företag och organisationer. Vi har sedan starten sett ett stort behov från företag av utveckling inom våra kompetensområden strategi, ledarskap, affärsutveckling och verksamhetsutveckling.

Ambition & målsättning

Vår ambition och målsättning är alltid att, tillsammans med våra kunder, utveckla företagens arbetssätt och processer för att skapa ett bättre företag för både anställda och ägare. De kunder vi samarbetar med idag är framförallt stora och medelstora företag och organisationer som vill och vågar utveckla sin verksamhet.

Vart befinner vi oss?

Pro&Pro är ett privatägt aktiebolag vars bas är Sundsvall men våra kunder finns i hela Sverige.

Tommy Ytterström

VD, Managementkonsult

Nya utmaningar

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Läs mer om aktuella tjänster

Läs mer om vem vi söker

Läs mer om våra karriärserbjudanden

Kontakta oss

Pin It on Pinterest