Mats Fahlander, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Mats har ett stort intresse av att skapa mervärde i samarbete med andra. Han är en erfaren ledare som trivs att arbeta med organisationsutveckling och projekt på ett strukturerat sätt. Han har en positiv syn på människor och deras förmåga att bidra till utveckling.

Bakgrund
Mats är civilingenjör från Linköpings Universitet, Industriell ekonomi med inriktning mot Produktionsekonomi och Materialstyrning. Efter examen i början på 80-talet har Mats under många år varit verksam i olika företag i Sundsvallsområdet och haft ledande roller inom Ekonomi, Logistik, Produktion, Projektledning och IT.

Kännetecken
Mats har nära till ett leende nära vilket bidrar till en positiv miljö i de arbetsgrupper han verkar. För Mats är det viktigt att möta människan och att laget är större än jaget. Mats har en stark integritet och är resultatorienterad samt mån om säkra leveranser.

Kontaktuppgifter
Mats Fahlander
070 – 606 07 41
mats.fahlander@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest