Linn Madsen, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Linn är engagerad, motiveras av att se helheten och gillar att arbeta både på strategisk och operativ nivå. Att skapa och utveckla starka relationer är hennes styrka och drivkraften är få att bygga upp hörnstenarna för någonting bättre och starkare.

Bakgrund
I grunden är Linn journalist med inriktning mot kulturjournalistik med examen från Umeå universitet. Med många års erfarenhet som projektledare och copywriter har hon stöttat såväl små som stora företag/organisationer med deras affärs- och verksamhetsutveckling genom kommunikationsstrategier, content marketing och samverkansprocesser. Den röda tråden är att hon alltid har haft ett stort engagemang i hela processen: från planerande, genomförande till implementering och utvärdering.

Kännetecken
Linn är en kreativ idéspruta som arbetar systematiskt och fokuserat mot målet att skapa nytta för verksamheten. Med ett glatt och vinnande sätt är hon en leveranssäker medlem i vilket team som helst.

Kontaktuppgifter
Linn Madsen
070-663 55 71
Linn.Madsen@proandpro.se

 

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest