Managementkonsult

Vi söker dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras utveckling.

Managementkonsult för framtidens utmaningar

Vi söker dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden. Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och lust att lära samt söker en kultur där du uppmuntras till att ta eget ansvar för din utveckling är du en potentiell framtida medarbetare hos oss. Du har en utvecklad känsla för affärer och stimuleras av en stor möjlighet att påverka både din egen och Pro&Pros utveckling.

”Pro&Pro hjälper kunder att förstå framtiden och utveckla framgångsrika affärer. Vi är ett ungt managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar.”

Tommy Ytterström

VD, Pro&Pro

Din bakgrund

Din erfarenhet kan skifta från tre års erfarenhet till många års erfarenhet. Du har ett yrkesliv med någon form av managementkonsultskolning och erfarenhet. Det betyder att du är van att självständigt identifiera förändrings- och utvecklingsbehov samt producera material som leder till beslut. Du är van att leda och genomföra initiativ med samspel människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller.

Idag kan du ha en roll som konsult, affärschef, innovationsansvarig, utvecklingschef, marknadsansvarig, affärsutvecklare, projektledare, strateg, tjänsteutvecklare eller liknande och ser nu nästa steg i din utveckling. Vi ser att din utbildning är på mastersnivå som civilingenjör, designer, ekonom, journalist eller kommunikatör.

Exempel på kunduppdrag

Hållbar affärsutveckling och innovationsledning med relation till Artificiell Intelligens, Internet of Things och 5G

Utveckling av koncept och tjänster för ökad kundupplevelse

Omvärldsanalys för etablering och tillväxt av forskning, branscher och företag

Strategi för ökad medarbetarattraktivitet för företag och organisationer

Projektledare för utmanande digitaliseringsprojekt

Strategisk rådgivning till ledningsgrupper

Utveckling av styrning, ledning och organisation

” ”

Linn Madsen

Managekonsult, Pro&Pro

” ”

Markus Marklund

Managekonsult, Pro&Pro

Dina egenskaper

Du tänker innovativt, ser lösningar, är analytisk, inspirerar, skapar energi och trivsel i din närhet samt förstår att samspela människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller i ett utvecklingsarbete. Du har lätt för att producera underlag för beslut samt kommunicera.

Som person är du ambitiös, nyfiken och positiv samt har mycket god förmåga att på ödmjukt sätt vägleda i diskussioner och beslut samt att få andra att trivas. Du ser en glädje att verka som konsult, rådgivare, föreläsare och inspiratör samt har lätt för att skapa relationer, engagemang och energi.

Rekryteringsprocess

Skicka ditt personliga brev och CV, där du beskriver dina resultat i olika projekt och roller, till tommy.ytterstrom@proandpro.se

Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Pin It on Pinterest