Bright Minds studentprogram

Pro&Pro Bright Minds är ett exklusivt studentprogram för 5-8 särskilt drivna och ambitiösa studenter som vill utveckla sina färdigheter.

Vad ingår i programmet?

Programmet löper under ett år och bjuder på mentorskap, intressanta seminarier och praktiska övningar som kommer att gynna dig både under dina fortsatta studier, såväl som öka dina möjligheter på arbetsmarknaden efter studietiden!

Mentorskap

Seminarier

Praktiska övningar

Avslutningscase

Vi på Pro&Pro älskar att ta oss an riktigt komplexa utmaningar med oklara förutsättningar och som managementkonsult är det viktigt att snabbt komma på banan, strukturera upp och leverera värde till våra kunder. Inom Pro&Pro Bright Minds ger vi dig kunskap om hur vi tänker när vi ställs inför denna typ av problem, såväl som insikter i hur livet som managementkonsult kan vara.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har hunnit till årskurs 2 eller 3 i antingen en civilingenjörsutbildning eller i en masterutbildning inom ekonomi, management, marknadsföring eller motsvarande.

Du är en ambitiös student som genomför din utbildning med mycket goda resultat och har en drivkraft att ta dig an komplexa utmaningar med nyfikenhet, ur ett helhetsperspektiv och tycker om att systematisera, analysera och skapa konkreta lösningar och handlingsplaner.

”Bright Minds gav mig en fantastisk möjlighet att få testa på ett verkligt case. Dessutom var det kul att få lära känna och dela kunskap med andra studenter från hela Sverige.”

Sandra Hammarsten

Bright Mind, Pro&Pro

Seminarier

Hållbar företagsutveckling

Att ta sig an och genomföra öppna uppgifter

Kommunikationsstilar och hur du bemöter dem

Mötes-, workshop och presentationsteknik

Hur ser upplägget ut?

Som en del av Bright Minds kommer du att erbjudas en perfekt blandning av utbildning och utmaning! Programmet bedrivs på distans och består av fyra seminarier inom:

  • Hållbar företagsutveckling
  • Att ta sig an och genomföra öppna uppgifter
  • Kommunikationsstilar och hur du bemöter dem
  • Mötes-, workshop och presentationsteknik

Programmet avslutas med ett case i grupparbetsform där du får tillfälle att sätta dina nyfunna färdigheter på prov. Caset redovisas med en casepresentation och diplomering!

Varför borde jag söka?

Som en del av Bright Minds kommer du under hela programtiden få möjlighet att bolla dina tankar med några av de skarpaste specialisterna i branschen och vi matchar dig med en personlig mentor som hjälper dig under året. Du kommer att få ett värdefullt nätverk av kontakter inom näringslivet, men även med andra ambitiösa studenter runt om i landet. Efter avslutat program kommer du att vara mer än ett steg före dina kurskamrater och redo att ta dig an vilka utmaningar som än kommer i din väg!

Är du vår nästa Bright Mind?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest