Välkommen till onlineseminariet Pro&Pro Insight

Tema: Så påverkar pandemin din employer branding-strategi

En organisations allra viktigast tillgång är medarbetarna. Har du koll på hur pandemin och ovissheten om framtiden påverkar dina medarbetares förväntningar och värderingar?  Genom att analysera detta och göra dina nya strategiska vägval i viktiga områden som – ledarskap, företagskultur, talangattraktion, kompetensutveckling och HR – kan din organisation komma ut på andra sidan starkare, mer attraktiv, mer agil, mer innovativ och bättre rustad för framtidens utmaningar och med fortsatt framgång.

Under 2021 års första Pro&Pro Insight presenterar vi vår analys av hur pandemin påverkar organisationers employer branding-strategi och implementeringen av den. Målet är du ska lämna seminariet med en roadmap för hur din organisation kan koppla nya behovsmönster till affärsutmaningar för att göra de strategiska val som är rätt för just ditt företag eller organisation. Analysen har genomförts genom omvärldsanalys och intervjuer med personer i ledande befattningar från företag och organisationer, både nationellt och regionalt.

Du får
Kunskap, inspiration och reflektioner för genomförande av ditt employer branding-arbete för att vara bättre rustad när pandemin är över och vi övergår till ”det nya normala”. Vi belyser frågeställningar som och viktiga strategiska val som till exempel:

  • Vilket företag eller vilken organisation ska vi vara?
  • Vilka medarbetarerbjudanden och arbetssätt är de rätta för mitt företag eller min organisation?
  • Vilka områden bör jag fokusera på i mitt employer branding-arbete?
  • Hur kopplar jag ihop det med organisationens affärstutmaningar och förutsättningar?
  • Hur kan jag effektivt implementera min employer branding-strategi?

Om Pro&Pro Insight
Pro&Pro Insight är ett återkommande koncept som ger dig inspiration och insikt i utmaningar och framtidsscenarion för områden i förändring. På seminariet presenterar vi på Pro&Pro våra framtidanalyser med fokus på trender, insikter och vägledning. Seminariet genomförs i normala fall som ett frukostseminarium men på grund av pandemin genomför vi detta som ett digitalt seminarium via Microsoft Teams.

Föreläser och faciliterar gör Helena Axelsson, Linn Madsen och Annika Follin, managementkonsulter på Pro&Pro med fokus på Innovation och People Management.

Varmt välkommen hälsar,

  • Linn Madsen, Managementkonsult Pro&Pro
  • Helena Axelsson, Managementkonsult Pro&Pro
  • Annika Follin, Managementkonsult Pro&Pro

Om du har frågor kontakta

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro
070 – 67 37 200
tommy.ytterstrom@proandpro.se

 

Program

08.00 Introduktion
08.10 Föreläsning
08.45 Diskussion
08.55 Avslutning

Tid och plats

16:e april
08.00 – 09.00
Digitalt – Microsoft Teams
Anmälan senast 9:e april

Anmälan

Personuppgifter

Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter

Pin It on Pinterest