Välkommen till onlineseminariet Pro&Pro Insight

Tema: Affärs- och verksamhetsnytta med datadriven analys och 5G

Pro&Pro Insight är ett seminarium som ger dig inspiration och insikt i utmaningar och framtidsscenarion för områden i förändring. På seminariet presenterar vi på Pro&Pro våra framtidanalyser med fokus på trender, insikter och vägledning. Seminariet genomförs i normala fall som ett frukostseminarium men på grund av Corona genomför vi detta som ett digitalt seminarium med Microsoft Teams.

Vi hälsar dig varmt välkommen till detta Pro&Pro Insight som ägnas åt att beskriva de affärs- och verksamhetsnyttor som kan åstadkommas med datadriven analys. På seminariet kommer vi att tillsammans med Engbergs Transportsystem och Telia Company beskriva ett case som vi genomfört inom datadriven analys. Vi kommer både att beskriva genomförandet och business case.

Syftet med seminariet är att ge dig kunskap, inspiration och reflektioner för hur användandet av datadriven analys kan ge dig signifikanta affärs- och verksamhetsnyttor.
På seminariet kommer vi att belysa

  • Komma igång på ett enkelt sätt med datadriven analys
  • Case och business case
  • Konkret exempel på potential inom svensk industri från Sundsvallsregionen
  • Möjligheter med 4G samt hur utrullningen av 5G ytterligare kommer att förstärka möjligheter till affärs- och verksamhetsnytta
  • Framgångsfaktorer i genomförandet

Föreläser och faciliterar gör Tommy Ytterström, VD och managementkonsult Pro&Pro, Andreas Carlsson, Försäljningschef & utvecklingsansvarig managerade nätverkstjänster på Telia Sverige samt Thomas Johansson, VD & Servicechef Engbergs Transportsystem AB

Om du har frågor kontakta

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro
070 – 67 37 200
tommy.ytterstrom@proandpro.se

 

Program

08.00 Introduktion
08.10 Föreläsning
08.45 Diskussion
08.55 Avslutning

Tid och plats

27:e november
08.00 – 09.00
Digitalt – Microsoft Teams
Anmälan senast 23:e nov

Anmälan

Personuppgifter

Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter

Pin It on Pinterest