Välkommen hem Tomas
Feb 4 2024

Vi har nöjet att välkomna Tomas Börlin till oss på Pro&Pro med start den 1 februari 2024. Tomas kommer att utvidga vårt erbjudande inom tillverkning, värdekedjor och företagseffektiviseringar. Han tillför även spetskunskap inom förvärv, sammanslagningar och transformation. Med den positiva utvecklingen i Norrland ser vi hos våra industripartner en ökad efterfrågan för kompetens att etablera, driva och effektivisera den gröna omställningen. Med sin effektiva projektledningserfarenhet och förändringskompetens öppnar denna rekrytering för en förstärkning av vårt implementationserbjudande, något som kommer tillföra stort mervärde till våra befintliga och nya kunder, säger VD Tommy Ytterström.

Tomas återvänder till sin hemstad Sundsvall efter 13 år i Australien där han verkat som managementkonsult och projektledare inom allt från gruvindustrin, bankväsendet till livsmedelsindustrin. Tomas har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi och har vidareutvecklat sitt kommersiella och analytiska kunskaper från några av världens främsta konsultfirmor. De senaste åren har han byggt och drivit förbättringsorganisationer som skapat mervärde i mångmiljonklass.

Tomas kommer med mycket positiv energi och en attityd som smittar av sig och inspirerar. I kombination med en förmåga att lyssna och känna in, kan han kommunicera och skapa engagemang på alla nivåer. Han bygger snabbt relationer och inger förtroende med sin breda erfarenhet. Privat är det fokus på familjen med fru och tre barn. Tomas gillar att vara aktiv både inom idrott samt ute i naturen.

Läs mer om Tomas:

Tomas Börlin | ProAndPro

 

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Engagerad Management Trainee

Engagerad Management Trainee

Just nu finns en spännande möjlighet för dig att ansöka till vårt traineeprogram! Vi söker dig som...

Välkommen Jan!

Välkommen Jan!

Vi har nöjet att välkomna Jan Pettersson till oss på Pro&Pro med start den 2 oktober. Jan...

Pin It on Pinterest