Välkommen Jan!
Oct 5 2023

Vi har nöjet att välkomna Jan Pettersson till oss på Pro&Pro med start den 2 oktober. Jan kommer att stärka upp vårt erbjudande inom verksamhetsutveckling, digitalisering och transformation.  Vi ser ett efterfrågat behov från kunder av att få rådgivning i hur man genomför en skarp och effektiv digitaliseringsresa för att nå sin fulla potential genom digitalisering. Genom sin djupa strategiska och taktiska kunskap inom digitalisering och datadriven utveckling samt ett stort engagemang, kommer Jan att tillföra mycket till vårt team, säger VD Tommy Ytterström.

Jan är en jämtlänning som flyttade till Sundsvall för att ta en magister i statsvetenskap. Genom olika roller inom verksamhetsutveckling samt som ledare på CSN och Bolagsverket har han en gedigen kunskap att strategiskt och taktiskt driva digitalisering och transformation för att nå tydliga effekter. De senaste åren har han haft fokus att skapa effekt och nytta med att etablera verksamhet kring datadriven utveckling och AI.

Jan är en trygg och social person med glimten i ögat som gillar att ta sig an nya utmaningar. Han trivs med förändrings- och framtidsarbete samt är väl medveten om det idoga och uthålliga arbete som krävs för att uppnå hållbar förändring. Med ett starkt engagemang och driv att nå resultat är han en värdefull rådgivare till att nå skarpa effekter.

Privat är det fokus på familjen med fru och två barn, 4 och 9 år. Jan gillar att återvända till Jämtland och både sommar och vinter njuta av aktiviteter i naturen. Älgjakten ligger också varmt om hjärtat.

Läs mer om Jan:

Jan Pettersson | ProAndPro

 

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest