Vårt team

Våra konsulter har lång erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi, ledarskap eller verksamhetsutveckling

Tommy Ytterström

VD, Managementkonsult
Tommy är en engagerad, kreativ och nytänkande person som ser möjligheter i alla situationer. Han har en förmåga att entusiasmera och engagera människor i förändringsprocesser och har ett genuint intresse för medarbetarnas utveckling.

Mer om Tommy

Kontakt:

070-673 72 00
Tommy.Ytterstrom@proandpro.se

Mikael Augustsson

Managementkonsult
Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändringsarbete och att se människor och organisationer växa. Med sitt engagemang och sin ödmjukhet bidrar han till ett positivt arbetsklimat.

Mer om Mikael

Kontakt:

073-600 43 78
Mikael.Augustsson@proandpro.se

Måns Fahlander

Managementkonsult
Måns är en ödmjuk och leveranssäker förändringsledare med en stark känsla för att skapa fantastiska kundupplevelser. Med sitt glada humör, sin målmedvetenhet och positiva livssyn skapar Måns resultat oavsett miljö och omgivning.

Mer om Måns

Kontakt:

070-514 57 31
Mans.Fahlander@proandpro.se

Joacim Marklund

Managementkonsult
Joacim är nyfiken och resultatinriktad samt motiveras av att utveckla nya sätt att göra morgondagens verksamheter starkare och mer livskraftiga med ett stort och inkluderande engagemang som ledstjärna.

Mer om Joacim

Kontakt:

070-271 69 89
Joacim.Marklund@proandpro.se

Linn Madsen

Managementkonsult
Linn är engagerad, motiveras av att se helheten och gillar att arbeta både på strategisk och operativ nivå. Att skapa och utveckla starka relationer är hennes styrka och drivkraften är få att bygga upp hörnstenarna för någonting bättre.

Mer om Linn

Kontakt:

070-663 55 71
Linn.Madsen@proandpro.se

Markus Marklund

Managementkonsult
Markus är ambitiös och stimuleras av att strukturera upp och lösa komplexa uppgifter. Han har ett lösningsorienterat förhållningssätt, god kommunikativ förmåga och skapar en positiv stämning i arbetsgrupper.

Mer om Markus

Kontakt:

 070-551 57 30
Markus.Marklund@proandpro.se

Veronica Söderberg

Managementkonsult
Veronica är kreativ och drivs av att hitta lösningar. Hon är oerhört engagerad i sitt arbete och sprider positiv energi omkring sig med förmågan att skapa framdrift, är tydlig i sin kommunikation och upplevs som lätt att samarbeta med.

Mer om Veronica

Kontakt:

076 – 127 60 55
Veronica.Soderberg@proandpro.se

Robert Tjernström

Managementkonsult
Robert är en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar. Han har erfarenhet av att jobba i en föränderlig företagsmiljö där det gäller skapa ett bra samarbetsklimat och få saker genomförda.

Mer om Robert

Kontakt:

070-594 38 88
Robert.Tjernstrom@proandpro.se

Daniel Adelander

Junior Managementkonsult
Daniel är en kreativ, analytisk och motiverad person som gillar att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin positiva inställning, nyfikenhet och entusiasm bidrar han till en rolig och involverande och arbetsmiljö.

Mer om Daniel

Kontakt:

073 – 987 21 81
Daniel.Adelander@proandpro.se

Emil Lindgren

Trainee, Junior Managementkonsult
Emil Lindgren är civilingenjör från Linköpings Universitet, Industriell ekonomi. Med ett leende nära till hands bidrar Emil en kreativ, varm, stabil och positiv miljö som ger förutsättningar för att fokuserat och uthålligt skapa resultat och nytta.

Mer om Emil

Kontakt:

070 – 640 33 34
Emil.Lindgren@proandpro.se

Selina Hedström

Ekonomi och kontorssupport
Selina är en omtänksam, lugn och noggrann person som gillar att lyssna och bidra till att andra trivs. Hon har ett positivt förhållningssätt, är nyfiken på samhälle och individ och skapar god stämning i gruppen.

Mer om Selina

Kontakt:

073-042 31 78
Selina.Hedstrom@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition, våra värderingar&nbsp och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest