Vårt team

Våra konsulter har lång erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi, ledarskap eller verksamhetsutveckling

Daniel Adelander

Trainee, Junior Managementkonsult
Daniel är en kreativ och motiverad person som gillar att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin positiva inställning, nyfikenhet och entusiasm bidra till en rolig och involverande och arbetsmiljö.

Mer om Daniel

Kontakt:

073-987 21 81
Daniel.Adelander@proandpro.se

Mikael Augustsson

Managementkonsult
Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändringsarbete och att se människor och organisationer växa. Med sitt engagemang och sin ödmjukhet bidrar han till ett positivt arbetsklimat.

Mer om Mikael

Kontakt:

073-600 43 78
Mikael.Augustsson@proandpro.se

Måns Fahlander

Managementkonsult
Måns är en ödmjuk och leveranssäker förändringsledare med en stark känsla för att skapa fantastiska kundupplevelser. Med sitt glada humör, sin målmedvetenhet och positiva livssyn skapar Måns resultat oavsett miljö och omgivning.

Mer om Måns

Kontakt:

070-514 57 31
Mans.Fahlander@proandpro.se

Markus Marklund

Managementkonsult
Markus är ambitiös och stimuleras av att strukturera upp och lösa komplexa uppgifter. Han har ett lösningsorienterat förhållningssätt, god kommunikativ förmåga och skapar en positiv stämning i arbetsgrupper.

Mer om Markus

Kontakt:

070-551 57 30
Markus.Marklund@proandpro.se

Robert Tjernström

Managementkonsult
Robert är en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar på uppgifter och problem. Han har erfarenhet av att jobba i en föränderlig företagsmiljö där det gäller skapa ett bra samarbetsklimat och få saker genomförda.

Mer om Robert

Kontakt:

070-594 38 88
Robert.Tjernstrom@proandpro.se

Veronica Wenner

Managementkonsult
Veronica är en glad, nyfiken och engagerad person med ett högt driv och stor förmåga att genomföra uppdrag med goda resultat. Hennes målmedvetna och beslutsamma ledarskap med en stor känsla för det mänskliga bidrar med och till engagemang och trivsel i arbetsgruppen.

Mer om Veronica

Kontakt:

073-638 47 61
Veronica.Wenner@proandpro.se

Tommy Ytterström

VD, Managementkonsult
Tommy är en engagerad, kreativ och nytänkande person som ser möjligheter i alla situationer. Han har en förmåga att entusiasmera och engagera människor i förändringsprocesser och har ett genuint intresse för medarbetarnas utveckling. Som ledare utmärker sig Tommy med en motiverande ledarstil med en tydlig vision för framtiden.

Mer om Tommy

Kontakt:

070-673 72 00
Tommy.Ytterstrom@proandpro.se

Selina Hedström

Ekonomi och kontorssupport
Selina är en omtänksam, lugn och noggrann person som gillar att lyssna och bidra till att andra trivs. Hon har ett positivt förhållningssätt, är nyfiken på samhälle och individ och skapar god stämning i gruppen.

Mer om Selina

Kontakt:

073-042 31 78
Selina.Hedstrom@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition, våra värderingar&nbsp och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest