Vårt team

Våra konsulter har lång erfarenhet av rådgivning inom affärsutveckling, strategi, ledarskap eller verksamhetsutveckling

Tommy Ytterström

VD, Managementkonsult
Tommy är en engagerad, kreativ och nytänkande person som ser möjligheter i alla situationer. Han har en förmåga att entusiasmera och engagera människor i förändringsprocesser och har ett genuint intresse för medarbetarnas utveckling. Som ledare utmärker sig Tommy med en motiverande ledarstil. Tommy har lätt för att skapa en helhet, bygga meningsfulla sammanhang och har en tydlig vision för framtiden.

Mer om Tommy

Kontakt:

070-67 37 200
Tommy.Ytterstrom@proandpro.se

Mikael Augustsson

Managementkonsult
Mikael är en resultatorienterad ledare som brinner för att driva förändrings- och utvecklingsarbete och att se människor och organisationer växa. Han är nyfiket utforskande och har ett pragmatiskt angreppsätt som fokuserar på att finna möjligheter och lösningar. Han gillar både att arbeta på strategisk och operativ nivå. Med sitt engagemang och sin ödmjukhet bidrar Mikael till ett positivt arbetsklimat.

Mer om Mikael

Kontakt:

073-60 04 378
Mikael.Augustsson@proandpro.se

Robert Tjernström

Managementkonsult
Robert är en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar på uppgifter och problem. Han har erfarenhet av att jobba i en föränderlig företagsmiljö där det gäller att hålla fokus, skapa ett bra samarbetsklimat och få saker genomförda. Robert har stor erfarenhet från produkt- och affärsutveckling.

Mer om Robert

Kontakt:

070-59 43 888
Robert.Tjernstrom@proandpro.se

Markus Marklund

Managementkonsult
Markus är den ambitiösa genomföraren som stimuleras av att strukturera upp och lösa komplexa uppgifter. Han har ett lösningsorienterat förhållningssätt och skapar en positiv stämning i arbetsgrupper där alla bidrar till den gemensamma målbilden. Med sitt lugn, engagemang och goda kommunikativa förmåga bidrar han till att skapa samstämmighet mellan människor.

Mer om Markus

Kontakt:

070-55 15 730
Markus.Marklund@proandpro.se

Selina Hedström

Ekonomi och kontorssupport
Selina är en omtänksam och noggrann person som gillar att lyssna och bidra till att andra trivs och utvecklas. Hon har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken på samhälle och individ. Med sitt lugn och genuina intresse för människor bidrar hon till att skapa en god stämning i gruppen.

Mer om Selina

Kontakt:

073-04 23 178
Selina.Hedstrom@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kunder

Kontakta oss

Pin It on Pinterest