Nyheter

Här kan du läsa om nyheter och aktuella händelser hos oss på Pro&Pro.

Vi välkomnar Annika
Vi välkomnar Annika

Annika börjar som konsult och rådgivare och kommer förstärka vårt erbjudande inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning med fokus på digitalisering.

SAFe 5.0 certifiering
SAFe 5.0 certifiering

Allt fler av våra kunder arbetar agilt vid utveckling av nya tjänster. För att kunna hjälpa våra kunder inom verksamhets och organisationsutveckling så utbildar och certifierar vi oss på Pro&Pro enligt ramverket SAFe 5.0

Pro&Pro Framtidsnätverk
Pro&Pro Framtidsnätverk

Nu lanserar Pro&Pro Framtidsnätverket! Genom vårt nya erbjudande kan vi nu erbjuda våra kunder ett enklare sätt att hålla sig uppdaterad säger Tommy Ytterström,

Traineebloggen #5 Examen!
Traineebloggen #5 Examen!

Att börja på ett nytt jobb är en resa, en resa i att utvecklas, bli bekväm i rollen som konsult, ständigt övas i problemlösning och metoder för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa våra kunder.

Managementkonsult för framtidens utmaningar
Managementkonsult för framtidens utmaningar

Nu söker vi dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden.

Startskott för Skvadern stipendium 2020
Startskott för Skvadern stipendium 2020

Pro&Pro delar varje år ut stipendium för Bästa gymnasiearbete till tre finalister inom Naturvetenskapsprogrammet i årskurs 3. Som en del i samarbetet höll Pro&Pro förra veckan i en innovationsworkshop med ett team av cirka 80 kreativa, engagerade och lösningsorienterade gymnasieelever.

Måns certifierad coach
Måns certifierad coach

Pro&Pro erbjuder nu kvalitetssäkrad coaching för individer och grupper. Vår coach har en internationell coachcertifiering genom ICI vilket garanterar att vi följer tydliga etiska riktlinjer samt erbjuder kvalitetssäkrad coaching genom tydliga utvecklingsprocesser

Arkiv

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest