Nyheter

Här kan du läsa om nyheter och aktuella händelser hos oss på Pro&Pro.

Skvadern Stipendium 2020
Skvadern Stipendium 2020

Grattis och lycka till med framtida studier säger vi till Olle Lögdahl, Anna Klasson och Johan Löthman vid Skvaderns gymnasieskola, årets vinnare av Pro&Pro Awards gymnasiestipendium.

Nominera till Årets Ledare 2020
Nominera till Årets Ledare 2020

Priset Årets ledare delas ut till en ledare inom näringslivet eller det offentliga i Sundsvall som med systematik, passion och tillit skapar mycket goda och hållbara resultat, samt är en förebild för andra ledare.

Vi välkomnar Annika
Vi välkomnar Annika

Annika börjar som konsult och rådgivare och kommer förstärka vårt erbjudande inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning med fokus på digitalisering.

SAFe 5.0 certifiering
SAFe 5.0 certifiering

Allt fler av våra kunder arbetar agilt vid utveckling av nya tjänster. För att kunna hjälpa våra kunder inom verksamhets och organisationsutveckling så utbildar och certifierar vi oss på Pro&Pro enligt ramverket SAFe 5.0

Pro&Pro Framtidsnätverk
Pro&Pro Framtidsnätverk

Nu lanserar Pro&Pro Framtidsnätverket! Genom vårt nya erbjudande kan vi nu erbjuda våra kunder ett enklare sätt att hålla sig uppdaterad säger Tommy Ytterström,

Traineebloggen #5 Examen!
Traineebloggen #5 Examen!

Att börja på ett nytt jobb är en resa, en resa i att utvecklas, bli bekväm i rollen som konsult, ständigt övas i problemlösning och metoder för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa våra kunder.

Managementkonsult för framtiden
Managementkonsult för framtiden

Nu söker vi dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden.

Startskott för Skvadern stipendium 2020
Startskott för Skvadern stipendium 2020

Pro&Pro delar varje år ut stipendium för Bästa gymnasiearbete till tre finalister inom Naturvetenskapsprogrammet i årskurs 3. Som en del i samarbetet höll Pro&Pro förra veckan i en innovationsworkshop med ett team av cirka 80 kreativa, engagerade och lösningsorienterade gymnasieelever.

Arkiv

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest