Nyheter

Här kan du läsa om nyheter och aktuella händelser hos oss på Pro&Pro.

Måns certifierad coach
Måns certifierad coach
Pro&Pro erbjuder nu kvalitetssäkrad coaching för individer och grupper. Vår coach har en internationell coachcertifiering genom ICI vilket garanterar att vi följer tydliga etiska riktlinjer samt erbjuder kvalitetssäkrad coaching genom tydliga utvecklingsprocesser
AI utbildning i Sundsvall
AI utbildning i Sundsvall
Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder i regionen utbildning inom Artificiell Intelligens i Sundsvall den 24 oktober. Behovet av kunskap om hur AI kan användas för att utveckla nya affärer och effektivisera verksamheten är stort hos såväl företag som myndigheter. 
Årets internship studenter
Årets internship studenter
Årets andra Insight handlade om datadriven affärsutveckling. Joacim Marklund och Robert Tjernström gav på ett välbesökt frukostmöte den 6 september, en utblick i omvärld och presenterade ”best practise principer” för affärsutveckling av datadrivna affärsmodeller.
Pro&Pro dagen 2019
Pro&Pro dagen 2019
Vi har nöjet att presentera och välkomna de studenter som valts ut till Internship vid Pro&Pro 2019 för uppdraget att utveckla framtidens digitala verksamheter.

Arkiv

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest