Värdeskapande AI 2024

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din vardag och i er organisation

Vill du omvandla din organisation med kraften av AI? Vår utbildning är designad för att ge dig de verktyg och metoder som behövs för att göra din verksamhet mer produktiv.

 

 • Kommunikation: Upptäck hur artificiell intelligens kan förbättra intern och extern kommunikation, från språkmodeller till bildgenerering, som kan stötta er i att bearbeta anteckningar, bedriva workshops och skriva rapporter.
 • Tillgång till kunskap: Upptäck hur artificiell intelligens ändrar era relationer till information och kunskap. Lär er hur ni kan använda kraften i språkmodeller för att söka efter kunskap, förstå avancerade texter och genomföra analyser.
 • Rådgivning: Upptäck hur ni kan använda artificiell intelligens som stöd i ert arbete. Få kontinuerlig rådgivning och feedback eller skapa en samarbetspartner som ni kan diskutera era strategier och planer med.

Gå vår utbildning och börja resan mot en mer produktiv organisation!

För vem?

Kursen vänder sig till alla medarbetare, men i synnerhet till projektledare, förändringsledare, verksamhetsutvecklare, tjänsteutvecklare, chefer och beslutsfattare 

Vilka förkunskaper krävs?

Utbildningen kräver inga speciella förkunskaper!

Syfte och mål

Efter utförd utbildning har deltagaren fått insikt hur man på ett praktiskt och innovativt sätt kan använda AI för att skapa värde inom er organisation!

Information

Längd: 16 h 

Pris:  5 990 kr

Plats: Storgatan 22, Sundsvall

Utbildare: Daniel Adelander

Kommande tillfällen

14-15 mars 2024

 

 

Anmäl dig till utbildningen

Har du frågor eller vill veta mer?

Utbildningens innehåll och upplägg

Utbildningen ger dig kunskap och konkreta verktyg:

 • Grundläggande och fördjupande förståelse för vad AI är, hur det kan användas av dig som medarbetare och hur ni kan arbeta med AI som organisation
 • Kunskap om hur ni kan skapa möjligheter för implementering av AI
 • Förståelse för vilka nya kompetenser och roller som kommer att behövas
 • Brister och svagheter med AI såsom etiska aspekter, hallucinering och regleringar
 • Konkreta case och övningar

Det pedagogiska upplägget bygger på teorier och erfarenheter. Genom att utbildningen är öppen för deltagare från olika företag och branscher vilket ges möjlighet till att utveckla nätverk och utbyta erfarenheter.

Längd och schema

Utbildningen genomförs under 2 dagar mellan 08:00-16:00 vid de tillfällena som beskrivs ovan. Utbildningen kan även genomföras helt på era villkor, kontakta då Daniel Adelander så kan vi diskutera era behov! 

  Daniel Adelander

  Managementkonsult

  Daniel är en kreativ, analytisk och motiverad person som gillar att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin positiva inställning, nyfikenhet och entusiasm bidrar han till en rolig och involverande och arbetsmiljö.

  Kostnad

  Utbildningen Värdeskapande AI 2024  kostar 5 990 kr per deltagare. Om ni vill anmäla mer än 10 personer till utbildningen rekommenderar vi ett skräddarsytt upplägg. Kontakta oss för mer information!

  Pin It on Pinterest