Välkommen till onlineseminariet Pro&Pro Insight i samarbete med CER

Tema: Värdeskapande Artificiell Intelligens ur ett ledningsperspektiv

Välkommen till onlineseminariet om värdeskapande Artificiell Intelligens ur ett ledningsperspektiv med Pro&Pro Insight i samarbete med CER (Centrum för forskning om ekonomiska relationer) vid Mittuniversitetet. Pro&Pro Insight är ett seminarium som ger dig inspiration och insikt i utmaningar och framtidsscenarion för områden i förändring. På seminariet presenterar vi på Pro&Pro våra framtidanalyser med fokus på trender, insikter och vägledning. Pro&Pro Insight är en seminarieserie som ger dig inspiration och insikt i utmaningar och framtidsscenarion inom områden i förändring. Här presenterar Pro&Pro sina framtidsanalyser med fokus på trender och scenarion. Denna gång genomförs seminariet i samarbete med Centrum för forskning om ekonomiska relationer, CER.

Mer om seminariet

Detta seminarium ägnas åt Artificiell Intelligens och perspektiv för styrelse och ledning. Syftet är att ge dig kunskap, inspiration och reflektion gällande hur användandet av datadriven analys kan ge dig signifikanta affärs- och verksamhetsnyttor.
På seminariet kommer vi att behandla

  • AI ur ett strategiskt perspektiv
  • Betydelsen av data och datastrategi
  • Affärs och verksamhetsnytta med AI
  • Förändringsorienterad AI
  • AI-etik och säkerhet
  • Framtidens AI

Föreläser och faciliterar gör Daniel Adelander, managementkonsult på Pro&Pro med fokus på Strategi, Innovation och Framtid. Daniel utbildar också inom Artificiell Intelligens med fokus på strategi ur ett affärs- och verksamhetsperspektiv och han har även medverkat på CERs flexibla och teknikstödda kursmoduler inom Artificiell och affärsmässig intelligens på både grund- och avancerad nivå.

Bjud gärna in några kollegor!
Varmt välkomna önskar Pro&Pro och CER

Om du har frågor kontakta

Tommy Ytterström, VD Pro&Pro
070 – 67 37 200
tommy.ytterstrom@proandpro.se

 

Program

08.00 Introduktion
08.10 Föreläsning
08.45 Diskussion
08.55 Avslutning

Tid och plats

26:e november
08.00 – 09.00
Digitalt – Microsoft Teams
Anmälan senast 22:e nov

Anmälan

Personuppgifter

Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter

Pin It on Pinterest