Utbildningar

Utbildning
Ansvarig
Datum
Pris
Anmälan
Partner och leverantörsrelationer Markus Marklund 24 mars 3 900 kr Anmälan
Strategi i praktiken Tommy Ytterström 14-15 april 7 800 kr Anmälan
Stategisk och taktisk verksamhetsutveckling Tommy Ytterström 26 maj 3 900 kr Anmälan

Ett bra sätt att utveckla ditt företag eller verksamhet för att uppnå din fulla potential är att satsa på kompetensutveckling.  Våra utbildningar ger dig konkreta arbetssätt, metoder och verktyg för att arbeta systematiskt och strukturerat för att tillämpa utbildningens innehåll och uppnå efterfrågade effekter i din verksamhet. Vi lämnar alltid nöjd kund garanti så att du som kund kan känna dig trygg att utbildningen motsvarat dina förväntningar.

Vi erbjuder just nu följande utbildningar och seminarium:

Visionärt ledarskap
Ledarskapet ska leda till att affär och verksamhet lyfter till nästa steg. Utbildningen visionärt ledarskap tar sin utgångspunkt i samspelet mellan strategi, affär, ledarskaps och individutveckling för att skapa en verksamhet som fungerar effektivt och ger handlingskraft, ”Operational Excellence”
Läs mer…
Ledarskap på distans
Ledarskap på distans är utmanande och spännande för ledaren och medarbetaren. Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat. Utbildningen ger även bra tips och verktyg att använda.
Läs mer…
DSC_1042 (250x166)Strategisk och taktisk verksamhetsplanering
En väl framtagen och utformad verksamhets-plan fungerar som en ledstjärna såväl internt som för omgivningen. På utbildningen får du lära dig hur du på ett effektivt och inspirerande sätt skapar en verksamhetsplan av hög kvalitet som du kan använda för att leda verksamheten och uppnå vision och mål.
Läs mer…
DSC_0014 (250x166)Företagsstrategi i praktiken
Att införa ett strategiskt arbetssätt i företaget och verksamheten innebär att man behöver lyfta blicken och på ett strukturet sätt arbeta för att nå sina mål. På utbildningen går vi igenom hur ett strategiskt arbetssätt införas på företaget där vi även går igen lämpliga strategiska verktyg.
Läs mer…
Strategisk och taktisk produktledning
Produktledningen har en mycket viktig roll på företaget med ansvar för att produktportföljen är attraktiv samt utvecklas utifrån framtidens kundbehov. Utbildningen ger kunskap och insikt om hur du som produkt eller portföljansvarig arbetar både strategiskt och taktiskt för att säkerställa en attraktiv produkt idag och i framtiden.
Läs mer…
Partner och leverantörsrelationer
Partner och leverantörer har en mycket viktig roll för de flesta företag. Detta endagseminarium ger dig kunskap hur du ska upphandlar, väljer, jobbar med samt utvecklar partner och leverantörsrelationer för att lyckas i verksamheten både på kort och lång sikt.
Läs mer…

Du kan också läsa mer om våra utbildningar på allautbildare.se

 

Pin It on Pinterest