Pro&Pro Dagen 2017

Ledarskap och företagskultur för framgångsrik digitalisering

Pro&Pro dagen vill inspirera och ge nya perspektiv för att utveckla organisationer och förverkligande av personliga visioner. Årets Pro&Pro dag handlar om ledarskap och företagskultur för framgångsrik digitalisering. Förutom spännande föreläsningar kommer du att få tillfälle att mingla, skratta och knyta nya kontakter.

 

Collectors framgångsresa till nordens ledande digitala nischbank

Stefan Alexandersson, VD Colletor, berättar om Collectors utveckling från ett litet kreditmarknadsbolag på 20 anställda till nordens ledande digitala och Europas högst värderade nischbank. Collector är en innovativ digital nischbank som erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder. Sedan 2005 har Collector haft en årlig organisk intäktstillväxt om 30 %. Stefan kommer att berätta om en stark företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik, som utgör en drivkraft att utveckla tjänster och lösningar utifrån kunders behov.

 

Starta upp din digitaliseringsprocess på ett framgångsrikt sätt

Mikael Augustsson, Pro&Pro, berättar om hur du kan påbörja och intensifiera arbetet med din organisations digitaliseringsprocess. Varje organisation har sina förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Det gäller för ledningen att hitta sin organisations bästa väg i digitalisering. Mikael kommer att presentera en metod och systematik för att sortera och värdera olika perspektiv och utveckla den digitaliseringsroadmap som passar just din organisation och dina affärer.

 

Ledarskap för att underlätta innovation och digitalisering

Tommy Ytterström, Pro&Pro, berättar om nyckelfaktorer för en lyckad digital transformation ur ett ledarperspektiv. En digital transformation sätter press att ställa om till ett digitalt och innovativt tankesätt. Att driva en omvälvande förändring kräver ett starkt och uthålligt ledarskap som vågar ta obekväma beslut, driva igenom nödvändiga förändringar och framför allt kulturskiften.

 

 

Program

15.30 Välkomstdrink
16.00 Introduktion
16.10 Collectors framgångsresa
17.00 Kaffe med mingel
17.20 Din digitaliseringsprocess
17.40 Ledarskap för digitalisering
18.00 Buffé med tävlingsinslag
19.15 Prisutdelning
19.30 Avslutning

Tid och plats

Torsdag 11 maj
Mingel från kl 15.30
Storgatan 29, Sundsvall

Eventet är fullt!

Tack för visat intresse och hoppas du vill vara med på 2018 års event!

Om du har frågor kontakta
Tommy Ytterström
070 67 37 200
tommy.ytterstrom@proandpro.se
 

Pin It on Pinterest