Managementkonsult inom Artificiell Intelligens

Vi är ett managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar.

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa framtidens mest uppskattade AI lösningar. Som managementkonsult med fokus på Artificiell Intelligens stödjer du våra kunder i utveckling av strategi, roadmaps och koncept samt leder utvecklingsprojekt inom AI.

Du kommer inom Pro&Pro att få en ledande roll att utveckla AI området till nästa nivå. Din passion och förmåga att skapa kundorienterade AI baserade lösningar i absolut högsta klass passar perfekt in i Pro&Pro, ett företag i ständig rörelse och med stor passion och ambition.

Vi tror att du idag designar och utvecklar lösningar alternativt forskar inom AI, Machine Learning och Deep Learning, och ser managementkonsult som nästa steg. Du minst 3 års erfarenhet från AI området och har en civilingenjörsexamen eller forskarexamen. Som person är du ambitiös och nyfiken samt har mycket god förmåga att vägleda i diskussioner och beslut och att få andra att trivas. Du ser en glädje att verka som konsult, rådgivare, föreläsare och inspiratör samt strategiskt och taktiskt hjälpa företag och organisationer att nå sin fulla potential genom rätt användande av Artificiell Intelligens.

Upplev Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som hjälper företag och organisationer främst inom branscherna bank och försäkring, energi, industri, offentlig sektor, telekom och forskning/utbildning, att framgångsrikt utveckla sina verksamheter. Våra erbjudanden omfattar analys, strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle. Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och framgångsfaktor. Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse. med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Strävar du efter yrkesmässiga utmaningar i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid är Pro&Pro företaget för dig.

Är du nyfiken och har frågor?

Välkommen att kontakta VD Tommy Ytterström, 070 673 72 00, tommy.ytterstrom@proandpro.se

Ansökan

Sista ansökningsdatum 2020-01-31

Skicka ditt personliga brev och CV, där du beskriver dina resultat i olika projekt och roller, till tommy.ytterstrom@proandpro.se

Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest