Managementkonsult för framtidens utmaningar

Pro&Pro hjälper kunder att förstå framtiden och utveckla framgångsrika affärer. Vi är ett ungt managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar. Nu söker vi dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden. Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och lust att lära samt söker en kultur där du uppmuntras till att ta eget ansvar för din utveckling är du en potentiell framtida medarbetare hos oss. Du har en utvecklad känsla för affärer och stimuleras av en stor möjlighet att påverka både din egen och Pro&Pros utveckling. Exempel på kunduppdrag är:

  • Hållbar affärsutveckling och innovationsledning med relation till Artificiell Intelligens, Internet of Things och 5G
  • Utveckling av koncept och tjänster för ökad kundupplevelse
  • Omvärldsanalys för etablering och tillväxt av forskning, branscher och företag
  • Strategi för ökad medarbetarattraktivitet för företag och organisationer
  • Rådgivning i utveckling av marknadsintroduktion och affärsmodell för startup
  • Projektledare för utmanande digitaliseringsprojekt
  • Strategisk rådgivning till ledningsgrupper
  • Utveckling av styrning, ledning och organisation

Din bakgrund

Din erfarenhet kan skifta från tre års erfarenhet till många års erfarenhet. Du har ett yrkesliv med någon form av managementkonsultskolning och erfarenhet. Det betyder att du är van att självständigt identifiera förändrings- och utvecklingsbehov samt producera material som leder till beslut. Du är van att leda och genomföra initiativ med samspel människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller. Idag kan du ha en roll som konsult, affärschef, innovationsansvarig, utvecklingschef, marknadsansvarig, affärsutvecklare, projektledare, strateg, tjänsteutvecklare eller liknande och ser nu nästa steg i din utveckling. Vi ser att din utbildning är på mastersnivå som civilingenjör, designer, ekonom, journalist eller kommunikatör.

Personliga egenskaper

Du tänker innovativt, ser lösningar, är analytisk, inspirerar, skapar energi och trivsel i din närhet samt förstår att samspela människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller i ett utvecklingsarbete. Du har lätt för att producera underlag för beslut samt kommunicera. Som person är du ambitiös, nyfiken och positiv samt har mycket god förmåga att på ödmjukt sätt vägleda i diskussioner och beslut samt att få andra att trivas. Du ser en glädje att verka som konsult, rådgivare, föreläsare och inspiratör samt har lätt för att skapa relationer, engagemang och energi.

Upplev Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som lyfter kunders affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå. En innovativ helhetspartner som brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar. Med strukturerade processer och tydliga värderingar skapar vi rätt förutsättningar för kreativitet, innovation och lönsamhet och att uppfylla vårt löfte ”Makes people and business successful”. Vi arbetar inom branscherna bank och försäkring, energi, industri, offentlig sektor, telekom och forskning/utbildning. Våra erbjudanden är inom strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle. Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag och tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och framgångsfaktor. Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Strävar du efter yrkesmässiga utmaningar i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid är Pro&Pro företaget för dig.

Är du nyfiken och har frågor?

Välkommen att kontakta VD Tommy Ytterström, 070 673 72 00, tommy.ytterstrom@proandpro.se

Ansökan

Skicka ditt personliga brev och CV, där du beskriver dina resultat i olika projekt och roller, till tommy.ytterstrom@proandpro.se
Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest