Pro&Pro Framtidsnätverk

I våra dialoger med kunder och partners har vi märkt att det blir allt svårare att på ett enkelt och smidigt sätt hålla sig ajour med samtiden och framtiden. Detta samtidigt som det är en allt viktigare fråga för att kunna följa med och fortsatt vara aktuell för sina kunder. Vi vill därför skapa en arena där människor kan mötas på ett enkelt, tillgängligt och förutsägbart sätt. Vi ser att nätverket kommer att ha stor påverkan på de ämnen som tas upp då vi tror att medlemmarnas engagemang och intresse kommer att vara avgörande för nätverkets relevans och aktualitet.

Syfte

Vi skapar en arena där vi på ett trevligt och enkelt sätt erbjuder framtidsspaning, kunskap, stöd och modeller som hjälper dig att navigera i ditt beslutsfattande.

Hur går det till?

Nätverket kommer att bestå av ett tiotal medlemmar för att kunna erbjuda så hög kvalitet på nätverkandet som möjligt. Vi kommer att träffas fyra gånger per år och varje träff kommer att ha ett tema som utforskas tillsammans med någon eller några av våra konsulter. En träff inleds med en framtidsspaning där trender och insikter tas upp och diskuteras. Efter det kommer en föreläsning inom ett utvalt ämne som sedan följs av en gemensam workshop där föreläsningen bearbetas och fördjupas. Vi avslutar med en summering för att sedan gå på en gemensam lunch. Tiden är alltid 9.00-13.00 inklusive lunch.

Målgrupp

Målgruppen är alla som känner ett behov av att få stöd i sitt beslutsfattande men vi tror att det passar extra bra om du är chef, affärs- eller verksamhetsutvecklare, strateg eller arbetar inom HR.

Intresse

Om du är intresserad kontakta Tommy Ytterström eller Måns Fahlander. Det går också bra att anmäla intresse i formuläret nedan.

Tommy Ytterström
070 – 673 72 00
Tommy.Ytterstrom@proandpro.se

Måns Fahlander
070 – 514 57 31
Mans.Fahlander@proandpro.se

Start

Vi startar upp med första träffen under Q1 2020.

Pris

Priset är 5 000 kr ex moms för ett år. I priset ingår nätverksträffar samt luncher i samband med dessa

Vårt team


Vårt team består av 11 konsulter med bred kunskap inom samtliga våra kärnområden. Vår ambition och målsättning är att alltid, tillsammans med våra kunder, utveckla företag till sin fulla potential vilket innebär ett bättre företag för både kunder, ägare, anställda och samhället.

Anmäl intresse

Pin It on Pinterest