Veroncia Wenner, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Målmedvetet och beslutsamt ledarskap är utmärkande för Veronica. Den effektiva ledarstilen med stor känsla för det mänskliga bidrar med och till engagemang. Hon skapar öppna klimat med hög kreativitet för en motiverande atmosfär.

Bakgrund
Veronica är uppväxt i Sundsvall där hon genomförde sin utbildning, Civilingenjör inom Industriell Ekonomi på Mittuniversitetet. Parallellt med utbildningen kompletterade hon sin kunskap med kurser inom Interkultur på Karlstads Universitet samt juridisk kunskap på Uppsala Universitet. Veronica har bred erfarenhet av kundutveckling och rådgivning inom försäkringsbranschen genom roller som kommunikationsutvecklare, coach för personlig- och prestationsutveckling av medarbetare och ledare samt ledare för utveckling av verksamhet för nordisk företagsrådgivning. Veronica kommer närmast från ett ledaruppdrag vid if skadeförsäkring med ansvar för Sverige och Norges företagskunder

Kännetecken
Veronica utmärker sig som en glad, nyfiken och ivrig person med ett högt driv och stor förmåga att genomföra uppdrag med goda resultat. I och med bakgrunden som kommunikationsutvecklare har Veronica öga för att engagera och kommunicera i en tydlig riktning, vilket är en grund till ett brinnande intresse för coachande ledarskap.

Kontaktuppgifter
Veronica Wenner
073-63 84 761
Veronica.Wenner@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest