Managementkonsult inom Service Design

Vi är ett ungt managementkonsultföretag som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda karriärmöjligheter som kan förverkliga dina drömmar.

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa framtidens mest uppskattade digitala kundupplevelser. Som managementkonsult med fokus på service design tar du fram koncept, interaktion och flöden som skapar upplevelser via digitala tjänster. Din passion och kreativitet för att skapa design och upplevelser i absolut högsta klass passar perfekt in i Pro&Pro, ett företag i ständig rörelse och med stor passion och ambition.

Din bakgrund innebär att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med servicedesign inom digital tjänsteutveckling och du har en designutbildning på minst masternivå. Du har mycket goda kunskaper om metoder för kundinvolvering och validering av kundinsikter samt mycket god förmåga till visualisering och prototypgenerering på konceptuell nivå. I dina tidigare projekt har du använt design som ett verktyg i innovation och processutveckling

Som person är du ambitiös och nyfiken samt har mycket god förmåga att vägleda i diskussioner och beslut och att få andra att trivas. Du ser en glädje att verka som konsult, rådgivare, föreläsare och inspiratör samt strategiskt och taktiskt hjälpa företag och organisationer att nå sin fulla potential genom att utveckla deras attraktionskraft på rätt sätt.

Upplev Pro&Pro

Pro&Pro är ett Sundsvallsbaserat managementkonsultföretag som hjälper företag och organisationer främst inom branscherna bank och försäkring, energi, industri, offentlig sektor, telekom och forskning/utbildning, att framgångsrikt utveckla sina verksamheter. Våra erbjudanden omfattar analys, strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle.

Pro&Pro är ett värderingsdrivet företag. Vi tror på att ta tillvara varje individs kapacitet att vilja utvecklas och bidra till helheten. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och framgångsfaktor. Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse. med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Strävar du efter yrkesmässiga utmaningar i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid är Pro&Pro företaget för dig.

Är du nyfiken och har frågor?

Välkommen att kontakta VD Tommy Ytterström, 070 673 72 00, tommy.ytterstrom@proandpro.se

Ansökan

o
Sista ansökningsdatum 2018-12-02

Skicka ditt personliga brev och CV, där du beskriver dina resultat i olika projekt och roller, till tommy.ytterstrom@proandpro.se

Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest